Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dezinfectant Jaclor
45 lei
Brand
CUTIE 250 TABLETE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jaclor este un produs dezinfectant clorigen (pe baza de clor), efervescent, stabil in solutie de lucru si cu spectru larg de actiune.

Substanta activa este Diclorizocianuratul de sodiu (Sare de sodiu a acidului diclorizocianuric dihidrat). Dizolvarea sa in apa produce o serie de isocianurati clorurati si neclorurati aflati in echilibru (a nu se confunda cu cianurile, care sunt toxice) si clor liber sub forma de acid hipocloros (HOCL).

Urmare a eliberarii de clor, acidul hipocloros (HOCL) este un agent antimicrobian extrem de eficient, asupra unui mare numar de microorganisme cum ar fi: bacterii (inclusiv salmonela), fungi, ciuperci, virusuri, spori (B.Subtilis) etc. ce pot fi extrem de patogene pentru om.

Dintre produsele generatoare de clor, cele pe baza de diclorizocianurat de sodiu prezinta avantaje cum ar fi: eficienta crescuta asupra germenilor patogeni, forma compacta tip tableta fata de cea pudra sau lichida, posibilitatea de a fi depozitate cu usurinta.

Caracteristici principale:

- Solubilitate: produsul dezinfectant JACLOR sub forma de tablete este solubil si se utilizeaza numai dizolvat in apa.
- Efervescenta: produsul dezinfectant JACLOR sub forma de tablete este conceput astfel incat sa se dizolve rapid in apa.
- Solutia de lucru: prin dizolvarea in apa a produsului dezinfectant JACLOR rezulta o solutie limpede fara impuritati.
- Stabilitatea solutiei de lucru: solutia de lucru rezultata din dizolvare tabletelor JACLOR este stabila timp de 24 ore.
- Termen de valabilitate al tabletelor: 3 ani de la data fabricatiei.
- Ambalare: cutii a 250 tablete, baxuri ce contin 12 cutii.
Din Gura in Gura